Zaposleni Doma starih ,,Bijelo Polje“ dobrovoljno dali krv

Dana, 23. Maja 2018. godine, zaposleni Doma starih ,,Bijelo Polje“, na čelu sa direktorom Dejanom Pavićevićem, organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi.
Ovaj čin kojim se može, u svakom trenutku, spasiti nečiji život, bio je dovoljan motiv da se petnaest zaposlenih ove ustanove odazove humanoj akciji, kakva je dobrovoljno davanje krvi.
-Cilj današnje akcije je podizanje svijesti o važnosti dobrovoljnog davanja krvi, kao aktivnosti od opšteg društvenog interesa. Krv je najdragocjenija tečnost koja vrijedi koliko i život koji je njome spašen – rekao je Pavićević i iskoristio ovu priliku da izrazi poštovanje i zahvalnost svima koji su učestvovali u ovoj i sličnim akcijama.
-Naša ustanova ima odličnu saradnju sa Zavodom za transfuziju krvi u Bijelom Polju, uvijek su tu za naše korisnike, tako da je ova, i sve naredne akcije koje ćemo organizovati, samo jedan izraz zahvalnosti – zaključio je Pavićević.
Iz Zavoda za transfuziju krvi u Bijelom Polju zahvalili su organizatorima i pozvali sve društvene subjekte da slijede ovaj primjer kako bi se obezbijedile stalne zalihe krvi.