Održan redovni sastanak sa Centrima za socijalni rad

 
Dana 17.09.2013. godine u JU Domu starih Bijelo Polje održan je redovni tromjesečni sastanak, kome su prisustvovali direktor Direktorata za socijalno staranje i dječiju zaštitu  Goran Kuševija, savjetnik ministra rada i socijalnog staranja Dragan Đukanović, VD direktora Doma starih Admir Mustajbašić sa saradnicima, direktori centara za socijalni rad sa saradnicima Vesna Stojanović, Mahmut Kalač, Sava Arsović, Zlata Lukač i Branka Đukić, na kome je raspravljano o aktuelnim problemima zbrinjavanja korisnika koji borave u ovoj ustanovi.

Imenovani su obišli korisnike doma i prisustvovali redovnoj terapijskoj zajednici sa korisnicima, upoznali se sa načinom funkcionisanja ustanove, smještajem starih lica, njihovom zaštitom, kao i uslovima rada u domu. Takođe, upoznati su sa daljim planovima i aktivnostima u narednom periodu koji će doprinijeti unapređenju i poboljšanju uslova rada i kvaliteta života korisnika u Domu.

Direktor doma Admir Mustajbašić je upoznao prisutne da će izgradnja glavne kuhinje Doma sa restoranom u prizemlju, početi krajem mjeseca preko Direkcije za javne radove i da su sredstva u iznosu od 120.000 eura obezbijeđena Kapitalnim budžetom za 2013. godinu.