MUZIKOM PROTIV KORONE

Direktor JU Dom starih ,,Bijelo Polje“ Dejan Pavićević priredio je muzičko iznenađenje, realizovano od strane Isaka Šabanovića i benda ,,Akustična terapija“, korisnicima i kolegama koji se više od mjesec nalaze u potpunom karantinu. 

Ponudu mladog bjelopoljskog pjevača Isaka Šabanovića i benda ,,Akustična terapija“ da pjevaju korisnicima Doma starih, direktor Dejan Pavićević iskoristio je za ideju da napravi iznenađenje stanarima i zaposlenima naše ustanove i na taj način zahvali im na strpljenju, optimizmu, trudu i doprinosu zajedničkoj borbi sa korona virusom. 

,,Sokrat je rekao da su heroji oni ljudi koji ne pobjegnu, nego ostanu na svom mjestu i bore se protiv neprijatelja, a vi ste, uprkos porodičnim obavezama, ostali ovdje da se borimo protiv nevidljivog neprijatelja koji je najviše prijetio našim korisnicima”, bila je poruka kolegama ponosnog direktora Doma koji je dodao da ćemo iz ove borbe izaći kao pobjednici.

Uz himnu naše ustanove ali i mnoge druge numere korisnici i zaposleni zaboravili su bar na kratko karantin što je i bila želja mladog i uspješnog pjevača Isaka Šabanovića i benda ,,Akustična terapija".

,,Gdje riječi ne vrijede, muzika progovara“, a muzika je ovog puta progovorila da u Bijelom Polju postoji dom gdje se stvaraju, jačaju i održavaju najvažnije vrline ljudskog društva.